|
Nu esti logat.
Cadou 8 martie + moral catre pamant :|-4#58 2009-03-08 20:03:04
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|eu zic doar ca iti pierzi cei mai frumosi ani din viata cu un nemernic.. Offline #59 2009-03-08 20:16:23
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Skumpi :k?ra: Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #60 2009-03-08 20:37:52
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|din sfaturile pe care le-am citit k i le-ati dat lui brit imi dau seama si ma bucura faptul k vad k exista foarte multe fete cu capul p umeri si care stiu ce vor.Britney eu zic k totul o sa fie ok,trebuie doar sa ai curajul sa pui piciorul in prag si sa te valorifici mai mult,lasa-l cateva zile nu-l cauta,nu-l suna,sau lasa-l numai pe el sa o faca,dupa vreo 4 zile s-ar putea sa se sperie un pic si tu o sa vezi oricum mai calm lucrurile cand a trecut deja un pic d timp.gandeste-te ca nu esti singura si ca toate fetele care scriem aici au trecut in mare parte printr-o experienta similara si au invatat din ea si asa o sa faci si tu crede-ma oricat de imposibil pare in momentul de fata si cel mai bine e sa nu mai actionezi din impuls,adica fara plansete si mesaje trimise la nervi Offline #61 2009-03-08 21:00:38
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|si pe mine "m-a lasat singura" azi Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-03-08 21:02:36) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #62 2009-03-08 21:16:23
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|asa a patit si varmiu.ea umbla dupa el ca era indragostita,el fite si figuri umbla dupa altele si acum sunt impreuna dar o jigneste...si asta conteaza expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#63 2009-03-08 21:19:26
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|e... pai asa nu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #64 2009-03-08 21:32:41
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|carmen...2-3 luni la inceput... nu 2 ani jumate! Offline #65 2009-03-08 21:34:02
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|e cam greu asta cu tinutul in puf de la inceput pt ca nu la toata lumea notiunea de "tinut in puf" inseamna acelasi lucru...pararea mea... expect the worst , hope for the best! Offline #66 2009-03-08 22:07:20
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|
Skumpi, te-am mai rugat, nu mai vorbi asa!!! #67 2009-03-08 22:32:50
Si tu chiar crezi asta? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #68 2009-03-08 22:51:23
io zic sa terminam "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #69 2009-03-08 23:02:50
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|eu sunt de acord k nu tb sa fugi ca o lasa si ca tb sa lupti pt ceea ce crezi si iti doresti dar trebuie sa vezi un pic dak nu cumva lupti singura,pt k trebe sa isi doreasca si el,aici e vb de 2 persoane,nu poti numai tu sa tragi de el sau numai tu sa lupti pt relatie si lui sa nu-i pese...e de lucrat impreuna la asta.dak tot vrei atunci provoaca-l la o discutie si vezi ce l-a determinat sa te faca asa si sa-ti vorbeasca asa Offline #70 2009-03-08 23:05:58
Plus ca daca te-ar iubi, nu te-ar vedea mica si slaba sau cum a zis, nu mai retin. Adica nah, cu siguranta nu suntem vreo Angelina, dar in ochii iubitilor nostri ar trebui sa fim cele mai frumoase. #71 2009-03-08 23:07:01
eu am zis asta "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #72 2009-03-08 23:42:56
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|Sorry, n-am vazut, am citit in zig-zag #73 2009-03-09 00:27:39
pai ce am facut ? #74 2009-03-09 10:12:43
eu ma refeream .. sa fie atent cu tine, sa te respecte, sa iti arate ca tine la tine/te iubeste, sa lase de la el pt tine, sa caute sa iti fie bine.. Offline #75 2009-03-09 18:07:37
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|ok se pare ca am cam mult de scris si asta nu e bine ca ma doare degetul incep prin a spune ca ironiile voastre nu ma ajuta , la fel si superioritatea voastra Am o intrebare : Il cunoasteti ? raspund eu ? de fapt va las pe voi la chestia asta sunt cam confuza am impresia ca-l cunoasteti foarte bine. Era vb cred ca pe prima pagina ma intreba o tipa ca doar asta e problema ? da doar asta e problema.Spunea cineva mai sus un pic ca eu chiar cred ca a spus-o ca sa evidentieze chestia asta .Da chiar cred si-ti spun si de ce pt ca i-am pus eu o intrebare idioata (din pacate imi trec foarte multe idei prin cap mai nou si majoritatea iritabile pt ceilalti) care suna cam asa : Sigur nu ma folosesti si atunci a spus faza . Ieri mi-a zis ca nu poate spune ca e un lucru sau cineva frumos fiindca in ochii celorlalti poate nu e ... si el chestia asta o zicea in general , dar pt el sunt frumoasa si desteapta .... si faptul ca ma iubeste si nu are de gand sa caute pe alta e cel mai important lucru . Nu inteleg de ce toate recurgeti la despartire cand de fapt se poate face ceva . E mult mai usor sa cauti din start pe cineva perfect decat sa-l faci TU sa fie perfect ... da , stiu.Mie nu-mi place sa aleg calea usoara BTW ... am primit trandafiri de 8 martie de la el si inca ceva .... daca ati fi citit cu atentie posturile mele ati fi vazut ca am spus "nu mai suport pe nimeni in jurul meu" ... am devenit oarecum cam iritata si totodata iritanta pt cei din jur .... cred ca fac alergie la oameni.faza cu degetu ... si-a cerut de multe ori iertare pt asta .... adevaru-i ca in momentul ala si eu m-am tras nush cum si poc in fine . e totul bine .... sper sa nu mai vad posturi de genul "desparte-te de el " , "ii mica nu stie " , "te compatimesc" , "bla bla ...." ati prins ideea . Multumesc ! Ultima oara a fost editat de Britney (2009-03-09 18:09:39) Offline #76 2009-03-09 18:23:47
Re: Cadou 8 martie + moral catre pamant :|N-am vrut sa exprim parerea pana acum, dar iata ca mi-a venit cheful. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|